Leerbedrijf carrosserie 5

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of carrosseriebouw echt wel iets voor je is? Dan zijn er verschillende mogelijkheden:


Voorlichtingsbijeenkomsten en open dagen

Voorlichtingsbijeenkomsten en open dagen bij vmbo’s en mbo’s bezoeken geeft je een duidelijker beeld wat je van de opleiding kan verwachten en wat het (v)mbo van jou verwacht. 

Gastles

RAI CarrosserieNL en carrosseriebouwers uit de regio kunnen een gastles over carrosseriebouw op het vmbo verzorgen. Vraag hiernaar bij het vmbo of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een verzoek voor een gastles.

Snuffelstage

Zit je op het vmbo en wil je kennismaken met de branche en het vak carrosseriebouwer? Dan kun je een korte snuffelstage lopen. Een snuffelstage wordt aangeboden door leerbedrijven. Je kunt zelf de snuffelstage regelen. Kijk hiervoor op  Zoek een leerbedrijf / (v)mbo of stuur (via je docent/decaan) een e-mail aan Jasper Burgers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek voor een snuffelstage.

Deze website is een initiatief van RAI CarrosserieNL, de vereniging voor Nederlandse carrosseriebouw- en trailerbouwbedrijven en is tot stand gekomen door steun van VOC en OOC.