zoekenFoto

Een leerbedrijf zoeken

Je wilt gaan werken en leren in de carrosseriebouw. Door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven) zijn een fors aantal carrosseriebouw bedrijven erkend als leerbedrijf en deze bedrijven hebben we verzameld in een overzicht. In dit overzicht is verder ook te vinden bij welk bedrijf er een actuele vacature voor een leerbaan is. Bij de erkende leerbedrijven word je op de werkplek begeleid door een praktijkopleider.

Untitled-2
Waar kun je aan de slag? Waar kun je terecht voor een snuffelstage? Bij welk (v)mbo kun je de gewenste opleiding volgen?

Met behulp van de zoekmodule (door op het zoekmodule-logo te klikken) kun je het antwoord vinden op de volgende vragen:
1. Leerbedrijf in de buurt van je woonplaats vinden?
Bij ‘1. Maak hier uw keuze’:  keuze ‘alle leerbedrijven’ aanklikken, vervolgens bij ‘2. Voer hieronder een plaats in’ je woonplaats intoetsen (standaard ingesteld op Soesterberg), vervolgens op de groene button ‘vind!’ klikken en onder deze button zijn de bedrijven te vinden, beginnend bij de het bedrijf wat het dichtst bij je woonplaats is gelegen. Door op het betreffende bedrijf te klikken zijn de verdere contactgegevens  te vinden. Deze gegevens kun je gebruiken om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een bedrijfsbezoek. 
2. Leerbedrijf met een vacature in de buurt van je woonplaats vinden?
Bij ‘1. Maak hier uw keuze’:  keuze ‘leerbedrijven met actuele vacatures’ aanklikken, vervolgens  bij ‘2. Voer hieronder een plaats in’ je woonplaats intoetsen, vervolgens op de groene button ‘vind!’ klikken en onder deze button zijn de bedrijven met een actuele vacature te vinden, beginnend bij het bedrijf wat het dichtst bij je woonplaats is gelegen. Door op het betreffende bedrijf te klikken zijn de verdere contactgegevens te vinden.
3. Een mbo die de opleiding carrosseriebouwer aanbiedt vinden?
Bij ‘1. Maak hier uw keuze’:  keuze ’mbo carrosseriebouwer’ aanklikken, vervolgens  bij ‘2. Voer hieronder een plaats in’ je woonplaats intoetsen, vervolgens op de groene button ‘vind!’ klikken en onder deze button zijn de mbo’s die de opleiding carrosseriebouwer aanbieden te vinden. Door op het betreffende mbo te klikken zijn de verdere contactgegevens  te vinden.
4. Een mbo die de opleiding constructiewerker aanbiedt vinden?
Bij ‘1. Maak hier uw keuze’:  keuze ’mbo constructiewerker’ aanklikken, vervolgens bij  ‘2. Voer hieronder  een plaats in’ je woonplaats intoetsen, vervolgens op de groene button  ‘vind!’ klikken en onder deze button zijn de mbo’s die de opleiding constructiewerker aanbieden te vinden. Door op het betreffende  mbo te klikken zijn de verdere contactgegevens  te vinden.
5. Een vmbo die profiel M+T aanbiedt in de buurt van je woonplaats vinden?
M+T staat voor ‘Mobiliteit + Transport’. Binnen M+T hebben vmbo’s de mogelijkheid het keuzevak carrosseriebouw  aan te bieden. Bij ‘1. Maak hier uw keuze’:  keuze ’vmbo M+T’ aanklikken,  vervolgens bij ‘2. Voer hieronder een plaats in’ je woonplaats intoetsen, vervolgens op de groene button ‘vind!’ klikken en onder deze button zijn de vmbo’s die het profiel M+T aanbieden te vinden. Door op het betreffende vmbo te klikken zijn de verdere contactgegevens  te vinden. Indien het keuzevak carrosseriebouw door het betreffende vmbo wordt aangeboden dan wordt dit ook hier vermeld.
6. Een vmbo die profiel PIE aanbiedt in de buurt van je woonplaats vinden?
PIE staat voor ‘Produceren, Installeren, Energie’. De vmbo’s die geselecteerd zijn bieden met name het  ‘Produceren’ deel waarin metaal prominent aanwezig is.  Bij ‘1. Maak hier uw keuze’:  keuze ’vmbo PIE’ aanklikken, vervolgens bij  ‘2. Voer hieronder een plaats in’  je  woonplaats intoetsen, vervolgens op de groene button ‘vind!’ klikken en onder deze button zijn de vmbo’s die het  profiel PIE  aanbieden te vinden. Door op het betreffende vmbo te klikken zijn de verdere contactgegevens  te vinden.

 

Deze website is een initiatief van CarrosserieNL, de vereniging voor Nederlandse carrosseriebouw- en trailerbouwbedrijven en is tot stand gekomen door steun van VOC en OOC.